ett två tre stycken youtubers

1. Chrissstttiiine
Min favoritvideo är den när hon visar sina växter. Det var då min förälskelse med rubber plants och fiddle leaf fig trees började. Annars väldigt enkla och fina outfitvideos och så hennes intervju-liknande klipp, både de när hon visar sina kompisars lägenheter eller där de berättar vad de bär runt på i sina väskor.
 
2. Rachel Nguyen/thatschic
Älskar i princip allt med henne, hur hon lyckas se så put-together ut även fast hon knappt borstat håret, hennes lugna röst och hur hon alltid lyckas sätta ihop en lyckad outfit. Har ingen direkt favoritvideo av henne, men denna ↑ eller hennes Good Morning Rachel har jag kollat på x antal gånger. Extra tips att hon kör vlogmas/vloggar varje dag i december - dvs nya videos varje dag den här månaden.
 

3. Alli Cherry
Tycker så mycket om hennes capsule wardrobe-tips och alla hennes second hand-fynd. Den absoluta favoriten är dock videoserien som handlar om husbilen som hon och hennes man har köpt och håller på att renovera. Plus att Alli också gillar växter och plantor minst lika mycket som jag och även hon har en video där hon visar sina växter. 
 
allmänt | | En kommentar |
Upp